Abonneren  Inloggen

Mooie line-up voor de 4 FESPA-evenementen in Amsterdam

12 januari 2024

Tijdens FESPA Amsterdam, van 19 tot en met 22 maart, vinden 4 evenementen tegelijk plaats. In totaal zijn er al meer dan 425 bedrijven uit 36 landen als exposant ingeschreven. De 4 evenementen zijn: FESPA Global Print Expo 2024, European Sign Expo, Personalisatie Experience en Sportkleding Pro.

Bezoekers kunnen hardwareoplossingen verwachten zoals grootformaat flatbed- en roll-to-roll-printers, zeefdrukcarrousels en een reeks afwerkingsoplossingen van grote exposanten. Bevestigde leveranciers die producten presenteren voor digitaal grootformaat-, zeef- en textieldruk zijn Agfa, Brother, Colorjet India, HanGlory, Liyu International, MHM, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh en swissQprint.

Software

Bevestigde softwareleveranciers zijn onder meer Caldera, EFI, Fiery en Roq, die end-to-end workflows, geautomatiseerde job onboarding en kleurbeheer demonstreren, evenals een reeks adviesdiensten om bedrijven te ondersteunen bij hun automatiseringstraject.

Media en verbruiksartikelen

3A Composites, Antalis, Epson, HEXIS SAS, InkTec Europe en ORAFOL Europe behoren tot de bedrijven die media en verbruiksartikelen presenteren, met een focus op gerecycleerde/recyclebare en duurzame alternatieve materialen en milieuvriendelijke inkten.

Gevarieerd aanbod

Hoofd van FESPA Global Print Expo, Michael Ryan, zegt: ‘Eén van de grootste onderscheidende factoren van de FESPA-evenementen is het gevarieerde aanbod dat wordt getoond. Met onze focus op oplossingen voor printbedrijven, waaronder grafische producenten, textiel- en industriële drukkers en specialisten op het gebied van visuele communicatie, bieden we een ervaring waarbij bezoekers alles wat ze nodig hebben in één ruimte kunnen vinden.’

Bewegwijzering en sportkleding

‘Met de toevoeging van bewegwijzering, personalisatieoplossingen en technologieën voor de productie van sportkleding kunnen bezoekers zich onderdompelen in een overvloed aan creatieve en commerciële mogelijkheden die direct relevant zijn voor hun bedrijf.’

Meer exposanten dan in 2023

Nu de inzet van exposanten op de European Sign Expo 2024 het evenement van 2023 al overtreft, kunnen bezoekers een scala aan oplossingen voor signmaking en visuele communicatie verwachten van meer dan 85 bevestigde leveranciers, waaronder Cosign, Domino Sign, EFKA, Harmuth CNC-Frästechnik, Jinan AOL CNC Equipment , Latei-display, Navori Labs en NSELED. Afgevaardigden zullen producten tonen voor digitale en dimensionale signage, graveren en etsen, verlichte displays, out-of-home media, LED, buitensystemen, lasersnijders en signtools.

Personalisatie experience

Internationale leveranciers bij de Personalisatie Experience zijn onder meer Antigro, Kit Builder, Mediaclip en XMPie, die software demonstreren voor maatwerk-ontwerp en variabele datamarketing. Tajima Europe, PunchCloud OU en ZSK Stickmaschinen brengen de nieuwste hardware- en kunstdiensten voor borduren onder de aandacht.

Sportswear Pro

Bij Sportswear Pro kzien bezoekers oplossingen voor direct-to-garment, direct-to-film, sublimatie en heat transfer printen, evenals borduren en lasersnijden van bedrijven als Ara NV, GD Han's Yueming Laser Technologies Co., MTC Textile Co. en Ricoma. Deze vormen een aanvulling op de vele leveranciers van textiel- en kledingproductie op FESPA Global Print Expo 2024.

Inschrijven

Registreren kan nu al voor FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalisatie Experience en Sportswear Pro. Toegang tot alle vier de tentoonstellingsruimtes is gratis voor leden van een nationale FESPA-vereniging of FESPA Direct. Niet-leden die zich vóór 19 januari 2024 vooraf registreren met code FESM424, kunnen € 55,- besparen op hun beurstoegang.
Ga voor meer informatie over prijzen en kortingen naar: https://www.fespaglobalprintexpo.com/2024-registration

Extra voorinformatie

Ga voor meer informatie over FESPA Global Print Expo 2024 en om u te registreren naar: https://www.fespaglobalprintexpo.com/.

Ga voor meer informatie over European Sign Expo 2024 en om u te registreren naar: https://ese.fespa.com/welcome.

Ga voor meer informatie over Personalisation Experience en om u te registreren naar: https://www.personalizationexperiment.com/

Ga voor meer informatie over Sportswear Pro 2024 en om te registreren naar: https://www.sportswearpro.com/